WaPulse

WhatsApp-da son görülməni necə söndürmək olar

Son görülmə vaxtınızı hər kəsdən, tək bir şəxsdən və ya siyahıdan gizlədə bilərsiniz, həmçinin "onlayn" statusunuzu da gizlədə bilərsiniz. Budur harada və bilməli olduğunuz yeganə güzəşt.

2 dəq oxu

WhatsApp sizə son görünüşünüzü və "onlayn" vəziyyətinizi kimlərin görə biləcəyini eyni yerdən idarə etməyə imkan verir.

Addımlar

WhatsApp-ı açın və Tənzimləmələr › Məxfilik › Son görülmə və onlayn bölməsinə keçin. Son görülməmi kim görə bilər altında Hər kəs, Əlaqələrim, Əlaqələrim istisna olmaqla (bəzi insanlardan gizlətmək üçün) və ya Heç kim seçin. Onlayn olduğumu kim görə bilər altında Hər kəs və ya Son görülmə kimi (onlayn statusunun yuxarıdakı ayar üzrə göstərilməsi üçün) seçin.

Son görülməni yalnız bir şəxsdən gizlət

"Əlaqələrimdən başqa" seçimini edin və gizlətmək istədiyiniz şəxsləri işarələyin. Onlar artıq sizin son görülmə vaxtınızı və ya onlayn izləməni aktivləşdirsəniz onlayn vəziyyətinizi görməyəcəklər, digərləri isə görməyə davam edəcək.

Əks qayda

Bunun bir qiyməti var: əgər "Son görülmə"ni Heç kim olaraq təyin etsəniz, WhatsApp həmçinin başqalarının son görülmə vaxtını da görməyinizi dayandırır. "Əlaqələrim" və "Əlaqələrim istisna olmaqla" bu təsiri göstərmir. Bu, kimsənin öz son görülmə vaxtının hər kəs üçün yoxa çıxmasının adi səbəbidir, bu barədə son görülmə göstərilmir mövzusunda ətraflı məlumat verilir.

Nə görünən qalır

Son görülməni söndürmək profil fotoşəkilinizi, "Haqqında" bölmənizi, status yeniləmələrinizi və oxunma təsdiqlərinizi gizlətmir; bunlar eyni Məxfilik menyusundakı ayrı parametrlərdir. Və son görülmənizi gizlətmək seçdiyiniz insanların öz parametrlərinə görə görünməsinin qarşısını almır; bunları izləmək üçün baxın son görülmə izləyicisi.

Ümumi suallar

Son görülmə vaxtını yalnız bir şəxsdən gizlədə bilərəmmi?

Bəli. Tənzimləmələr › Məxfilik › Son görülmə və onlayn bölməsinə keçin, "Mənim kontaktlarım istisna olmaqla…" seçimini edin və həmin şəxsi seçin.

Əgər son görülmə vaxtımı gizləsəm, yenə də başqalarını görə bilərəmmi?

Yalnız "Mənim kontaktlarım" və ya "Mənim kontaktlarım istisna olmaqla" seçdiyiniz zaman. "Heç kəsi" seçmək isə digər bütün kontaktları da sizdən gizlədir.

Son görülən vaxtını söndürmək onlayn olduğumu gizlədirmi?

Yalnız "mənim onlayn olduğumu kim görə bilər" parametrini "son görülmə ilə eyni" kimi təyin etdikdə. Əks halda onlayn vəziyyət hələ də görünə bilər.